Service af Eico hårde hvidevarer

eico-logo-service-centralen-syda21e.jpg

Eico har mere end 30 års erfaring i produktion af hårde hvidevarer og andre ting til køkkenet. Hos Eico har de i høj grad fokus på den kvalitetsbevidste og professionelle forbruger, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet, når de benytter deres køkkenfaciliteter.

Hvis man gerne selv reparere sine Eico hårde hvidevarer, så har vi næsten alle Eico reservedele på lager. Ellers finder du bare en ledig tid for at få en mand ud til at reparere din Eico enhed ved at klikke på den grønne knap til venstre eller klikke på linket nedenstående.

Vi har i mange år serviceret produkter fra Eico og har opnået stor ekspertise. vi står altid klar på at hjælpe dig med service, reparation og reservedele til Eico produkter.

 

BOOK service ON-LINE:

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer fra Elco kan du med fordel klikke på den grønne knap nedenstående. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

Vil du bestille reservedele kan du bruge reservedelsformular som du finder under reservedele på forsiden af vores hjemmeside.

God fornøjelse

 

BESTIL SERVICEBESØG