Reparation af Gram hårde hvidevarer

 

gram-logo7247.png

Gram hvidevarer blev grundlagt helt tilbage i 1901. Gram blev oprindeligt grundlagt som en maskinfabrik, der i 1907 indgik partnerskab med sin bror Aage Gram. Først i 1950'erne begynder de at producere køleskabe og frysere, og har siden da produceret hårde hvidevarer af god kvalitet til hårde hvidevarer markedet i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Gram har i mange år været specielt kendt for deres virkelig holdbare produkter på miljørigtig vis, som i mange år fra købet kan benyttes uden reparationer. På trods af den gode holdbarhed, kan der naturligvis også opstå problemer eller behov for service på dine hårde hvidevarer fra Gram.

Vi har i mange år serviceret hårde hvidevarer fra Gram, og vi står altid klar på at hjælpe dig med service, reparation og reservedele til Gram produkter.

Gram hører til i Vojens, der er meget stolt af at have virksomheden tilknyttet området. Gram hvidevarer blev solgt i 2005, som har gjort at de har fået flere muskler, så de har endnu flere ressourcer til at lave kvalitets hvidevarer. Efter opkøbet er hovedsædet nu i Kolding. 

Vi har et stort lager med reservedele liggende centralt i vores område, så vores kørende teknikere altid har adgang til specielle reservedele til reparation af Gram hvidevarer.

 

Reparation af Gram hvidevarer? Bestil et servicebesøg her!

Ønsker du hjælp til reparation på dit Gram-hvidevarer, så book en tid online i dag, og beskriv problemet. Så kommer vi hurtigt ud og løser dit problem. Se: