Harald Nyborg - service af hårde hvidevarer

 

harald-nyborg-logo9d84.jpg

Service Centralen Syd er din servicevirksomhed, hvis du står med problemer på dine hårde hvidevarer produkter fra mærket Harald Nyborg.

Vi servicerer hele Fyn og Trekantsområdet, og har gjort dette siden 1968. Vores montører har stort erfaring med problemløsning fra alle de gængse mærker af hårde hvidevarer, herunder hvidevarer produkter fra Harald Nyborg.

Service Centralen SYD har et særdeles bredt sortiment af de mest brugte reservedele til Harald Nyborg. Det betyder at vi hurtigt kan rykke ud og gode chancer for at lave dine Harald Nyborg hvidevarer ved første besøg. Du er altid sikret en erfaren montør fra os. De fleste har mere end 10 års erfaring.

Vil du bestille reservedele kan du bruge reservedelsformular som du finder under reservedele på forsiden af vores hjemmeside.

 

BOOK din service ON-LINE

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer fra Nyborg kan du med fordel klikke på den grønne nedenstående knap. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

 

BESTIL SERVICEBESØG

 

Vore veluddannede og erfarne montører har også altid servicebilen klargjort med det rigtige værktøj og reservedele så vi sikre dig en hurtig reparation af dine hvidevarer.