Reparation og service på Hoover hårde hvidevarer

 

 

hoover_logoc697.gif

 

Hoover er kendte for deres brugervenlige hvidevarer uden at gå på kompromis med den høje kvalitet. I mange tilfælde kan det betale sig investere i en reparation frem for at købe en ny tørretumbler, vaskemaskine, køleskab eller hvad der nu måtte være i stykker.

Derfor kører både service og reparation på produkter fra Hoover, for at hjælpe dig hurtigt af med dine hårde hvidevarer problemer, således du hurtigt kan vende tilbage til en almindelig hverdag uden disse irritationsmomenter med ikke fungerende hårde hvidevarer.

Vi har et stort lager med reservedele liggende centralt i vores område omkring Fyn og Jylland, så vores kørende teknikere altid har adgang til specielle reservedele til reparation af specielle problemer på HOOVER hårde hvidevarer. Bor du ikke i vores områder sender vi naturligvis reservedele ud til dig. Ønsker du en fagmænd til din reparation af opgaven, så kan du med fordel benytte en af vores partnere i dit område.

 

BOOK service on-line

Ønsker du hjælp til reparation på dit HOOVER-produkt, så book en tid online i dag, og beskriv problemet. Så kommer vi hurtigt ud og løser dit problem.

Klik på BOOK service ved at klikke på den grønne knap nedenstående.

God fornøjelse

 

BESTIL SERVICEBESØG