Reparation og service på hårde hvidevarer fra Ilve

 

 

ilve7f31.jpg

Ilve har i mange år produceret gode og solide hårde hvidevarer blandt andet til det danske marked for hårde hvidevarer. Selvom Ilve er produkter af høj kvalitet, går de naturligvis ligesom alle andre hårde hvidevarer af og til i stykker. I mange tilfælde kan det betale sig investere i en reparation frem for at købe en ny tørretumbler, vaskemaskine, køleskab eller hvad der nu måtte være i stykker.

Derfor kører vi service på produkter fra Ilve, for at hjælpe dig hurtigt af med dine hårde hvidevarer problemer, således du hurtigt kan vende tilbage til en almindelig hverdag uden disse irritationsmomenter med ikke fungerende hårde hvidevarer.

Hvis du har problemer eller ønsker service på dit produkt fra Ilve, så kører vi gerne ud og hjælper dig.

Vi har i mange år serviceret hårde hvidevarer fra Ilve, og vi står altid klar på at hjælpe dig med service, reparation og reservedele til Ilve produkter.

Vi har et stort lager med reservedele liggende centralt i vores område, så vores kørende teknikere altid har adgang til specielle reservedele til reparation af specielle problemer på Ilve hårde hvidevarer.

 

BOOK service on-line

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer fra ILVE kan du med fordel klikke på den grønne knap nedenstående. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

Vil du bestille reservedele kan du bruge reservedelsformularen som du finder under reservedele på forsiden af vores hjemmeside.

God fornøjelse

 

BESTIL SERVICEBESØG