Reparation og service af Indesit hvidevarer

indesit-logo66d0.jpg

I produktsortiment fra Indesit finder du stort set et fuldt produktsortiment indenfor hårde hvidevarer. I mange tilfælde kan det betale sig investere i en reparation frem for at købe en ny tørretumbler, vaskemaskine, køleskab eller hvad der nu måtte være i stykker

Derfor kører både service og reparation på hårde hvidevarer fra Indesit, for at hjælpe dig hurtigt af med dine hårde hvidevarer problemer, således du hurtigt kan vende tilbage til en almindelig hverdag uden disse irritationsmomenter med ikke fungerende hårde hvidevarer.

Vi har et stort lager med reservedele liggende centralt i vores område omkring Fyn og Jylland, så vores montører altid har adgang til specielle reservedele til reparation af specielle problemer på Indesit hårde hvidevarer. Er det et problem på dit hårde hvidevarer, som vi ofte ser, så har vores montør altid reservedele liggende i bilen. Bor du ikke i vores områder sender vi naturligvis reservedele ud til dig. Ønsker du en fagmænd til din reparation af opgaven, så kan du med fordel benytte en af vores partnere i dit område.

 

BOOK service on-line

Ønsker du hjælp til reparation på dit Indesit-produkt, så book en tid online i dag, og beskriv problemet. Så kommer vi hurtigt ud og løser dit problem.

God fornøjelse

BESTIL SERVICEBESØG