Service af LG hårde hvidevarer

 

lg_logob5cf.png

LG blev grundlagt for mere end 60 år siden i Sydkorea, og har lige siden leveret et hav af forskellige typer af elektronik og diverse produkter til hjemmet - herunder et stort sortiment af hvidevarer. LG er blandt de største konglomerater i Sydkorea. LG er repræsenteret i mere end 80 lande og er et af de større hvidevare aktører i Danmark. 

Her ses et eksempel på LG køleskab features. Dette er en af de populære hvidevarer fra LG:

I deres kategori indenfor hårde hvidevarer finder man alt fra køleskabe, vaskemaskiner og tørretumblere. Produkterne er ofte udført i et stilsikkert design, og passer ind i et typisk dansk hjem. Dette har også været med til at gøre dem til et populært valg blandt de danske kunder. Stort set alle hårde hvidevarer fra LG har i dag A+++ i energiklasse, hvilket er den mest energivenlige klasse for hårde hvidevarer.

Selvom produkterne fra LG er af høj kvalitet, så går de desværre også i stykker eller trænger til service. Vi har i mange år serviceret hårde hvidevarer fra LG, og vi står altid klar på at hjælpe dig med service, reparation og reservedele til LG produkter.

 

Reparation af dine LG hvidevarer? Bestil et servicebesøg her

Ønsker du service på dine hvidevarer fra LG, så er vi et af de største hvidevarevirksomheder i syddanmark med over 30 mænd, der er klar til at rykke ud til dig for at reparere dine hvidevarer. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.