Service af Samsung hårde hvidevarer

samsung_logoe50a.png

 

Reparation af Samsung hvidevarer

Samsung er en af de helt førende og mest udbredte mærker indenfor hårde hvidevarer. Samsung hvidevarer er fra Sydkorea og kendt for at lave kvalitets- og innovative hvidevarer. Se f.eks. nedenstående video med deres Samsung vaskemaskine. . De sælger ikke kun vaskemaskiner, men også køleskabe, frysere, ovne, mikroovne, opvaskemaskiner, emhætter og komfurer.

Samsungs produkter udgør en fjerdedel af Sydkoreas samlede eksport, så de er kæmpe store. Hvis man sammenligner deres omsætning med landes BNP, så ville de i 2006 være verdens 35. største økonomi. 

Samsung er specielt kendt for at benytte den nyeste teknologi og tidløse design til konkurrencedygtige priser.

Hos Service Centralen kører vi dagligt service på mange typer af hårde hvidevarer fra Samsung. Det betyder vi altid har et stort lager liggende med reservedele til produkter fra Samsung, således vi hurtigt og nemt kan løse dine problemer med disse produkter.

Vi har i mange år serviceret hårde hvidevarer fra Samsung, og vi står altid klar på at hjælpe dig med service, reparation og reservedele til Samsung produkter.

Vil du bestille reservedele kan du bruge reservedelsformular som du finder under reservedele på forsiden af vores hjemmeside.

 

Book et servicebesøg hvis du har behov for service og reparation af dine Samsung hvidevarer

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer fra SAMSUNG kan du gøre det nedenstående. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.