Reparation og service af Siemens hvidevarer

siemens-logo5517.png

Siemens er vel nok en af de meste kendte producenter af hårde hvidevarer. De er kendte for deres produkter med den nyeste teknologi, høje kvalitet og brugervenlighed. I produktsortiment fra Siemens finder du stort set et fuldt produktsortiment indenfor hårde hvidevarer. De har altså alt fra opvaskemaskiner, køle, fryse og vinkøleskabe og mange andre hårde hvidevarer og produkter til husholdningen.

Se her et eksempel på et Siemens køleskab: 

I mange tilfælde kan det rent faktisk godt betale sig at investere i en reparation frem for at købe en ny tørretumbler, vaskemaskine, køleskab, eller hvad der nu måtte være i stykker. Derfor kører Service Centralen Syd både service og reparation på hårde hvidevarer fra Siemens, for at hjælpe dig hurtigt af med dine hårde hvidevarer problemer, således du hurtigt kan vende tilbage til en almindelig hverdag uden disse irritationsmomenter med ikke-fungerende hårde hvidevarer.

Siemens reservedele

Vi har et stort lager med reservedele liggende centralt i vores område omkring Fyn og Jylland, så vores montører altid har adgang til specielle reservedele til reparation af specielle problemer på Siemens hårde hvidevarer. Er det et problem med dine hårde hvidevarer, som vi ofte ser, så har vores montør altid reservedele liggende i bilen. Bor du ikke i vores områder sender vi naturligvis reservedele ud til dig. Ønsker du en fagmand til din reparationaopgave, så kan du med fordel benytte en af vores partnere i dit område.

Brug for hjælp til reparation af dine Siemens hvidevarer? 

Ønsker du hjælp til reparation på dit Siemens produkt, så book en tid online i dag, og beskriv problemet. Så kommer vi hurtigt ud og løser dit problem.

Indtast dit postnummer i nedenstående boks samt formularen efterfølgende, så kommer vi ud og hjælper dig med dine Siemens hvidevarer!

 

En opvaskemaskine fra Siemens gør dit liv lettere.

Siemens opvaskemaskiner har et moderne design og innovative ideer, som gør livet nemmere. Siemens kunder forelsker sig ofte i den maksimale fleksibilitet, deres opvaskemaskiner tilbyder. De praktiske varioFlex Pro kurve har mange dele der kan klappes ned, eller deles, det giver den optimale fleksibilitet når opvaskemaskine skal fyldes. Den øverste kurv kan med rackMatic-systemet let justeres i tre niveauer, også selv om kurven er fuld. Når du serverer mad for din familie, eller når du er vært ved en fest for venner, sørger en Siemens opvaskemaskine for, at dit service er skinnende rent – hver gang.

Du kan med andre ord imponere med skinnende rene glas samtidig med, at du minimerer besværet med at rydde op efter madlavningen.

Selvom Siemens er garant for kvalitet, sker det alligevel, at deres opvaskemaskiner kan ophøre med at fungere. Når dette sker kan du ringe til os! Det vil i langt de fleste tilfælde være hurtigere og billigere at ringe til os end at købe en ny opvaskemaskine. Det er godt for din travle hverdag, din pengepung og vores alle sammens klode.

Et roligere familieliv med en vaskemaskine fra Siemens

Enestående ydeevne møder maksimal energieffektivitet. Siemens vaskemaskiner og tørretumblere indeholder altid den nyeste, moderne teknologi indeni og har et smukt design udenpå. De mange smarte funktioner giver optimale resultater under vask (og tørring) og hjælper med at gøre dit liv lettere i hverdagen. Alle familier med børn kan vel nikke genkendende til, hvor vigtigt der er at vaskemaskinen virker?

Med høj ydeevne og et flot design er alle deres vaskemaskiner (og tørretumblere) skabt til at sikre dig den bedste behandling af dit tøj. Nyd det stilrene design og den brugervenlige betjening, der blandt andet skyldes vores fokus på ergonomi. Selv din teenager vil ikke kunne finde på en god undskyldning for ikke at bruge din Siemens vaskemaskinen.

Første gang du bruger din Siemens vaskemaskine og tørretumbler vil du blive forbavset over den lette betjening, som blandt andet indeholder luger uden greb og det exceptionelt intuitive multiTouch LED-display. Oplev, hvordan tøjvask går fra at være en pligt, til noget, du ser frem til med glæde og fornøjelse.

Hvis din Siemens vaskemaskine skulle gå i stykker, er det os du skal ringe til. Vi er eksperter når det kommer til Siemens - og ikke kun vaskemaskinerne, men også tørretumblere, ovne, kogeplader, emhætter, køleskabe, frysere og alt andet i hvidevarer