Thermex - Dansk design og produktion af emhætter og emfang

 

thermex-logo5a0c.png

 

 

Thermex har sit hovedsæde i Hjørring, hvorfra de udvikler og producerer emhætter og emfang til primært det nordiske marked, men også resten af Europa. Thermex produkter bliver både benytte i private hjem samt i erhvervsmæssige sammenhæng.

Thermex emhætterne er primært opdelt i tre typer - vægmodeller, integrerede og frithængende modeller. De frithængende modeller anvendes typisk til køkkenøer eller hvor pladsen er til det. Er komfuret derimod ved væggen, så anvendes typisk de mere almindelige vægmodeller. De integrerede er emhætter, hvor man på en innovativ og diskret måde har fået integreret emhætter, som en naturlig del af køkkenelementerne. Her har Thermex udviklet nogle super smarte løsninger til deres kunder.

Vi har i mange år serviceret produkter fra Thermex, og vi står altid klar på at hjælpe dig med service, reparation og reservedele til Thermex produkter.

 

BOOK din service ON-LINE

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer fra THERMEX kan du med fordel klikke på den grønne knap nedenstående. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider.

God fornøjelse

 

 

BESTIL SERVICEBESØG