Vestfrost - hårde hvidevarer med høj holdbarhed

vestfrost-logo.jpg

Vestfrost er dansk design og produktion af hårde hvidevarer med fokus på holdbarhed og funktionalitet i tidsløst design. De er tidligere kendt som "A/S Vestfrost"  og hører til i Esbjerg. Selvom Vestfrost måske ikke er de mest kendte på markedet indenfor hårde hvidevarer, så har de alligevel solgt mere end 12 millioner køleskabe og frysere, vaskemaskiner, komfurer og ovne siden starten i 1963.  De var Danmarks største og en af verdens største producent af køleskabe og frysere. 

Reparation af Vestfrost.png

I slutningen af 1990'erne havde Vestfrost mere end 1900 ansatte, hvilket gjorde dem til Esbjergs største virksomhed. I 2002 meddelte de at de havde 1200 ansatte, så de fik skåret i manskabet. I 2006 gik Vestfrost ind i et samarbejde med Vestel og flyttede produktionen til Tyrkiet. I 2008 havde Vestfrost 300 ansatte i Esbjerg. 

I dag servicerer de det danske marked med et bredt sortiment af frysebokse, fryseskabe, køle-/fryseskabe, vaskemaskiner, vinkølere, komfurer og ovne.

Hos Service Centralen Syd er vi officelt servicepartner, hvilket er din sikkerhed for at vi vil levere et kvalitetsarbejde når vi skal lave reparation af dine Vestfrost hvidevarer.

Vi har i mange år serviceret produkter fra Vestfrost, og vi står altid klar på at hjælpe dig med service, reparation og reservedele til Vestfrost produkter.

 

Bestil en mand til at hjælpe dig med dine Vestfrost hvidevarer

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer fra VESTFROST kan du få sendt en mand ud ved at indtaste dit postnummer nedenstående og så udfylde formularen efterfølgende.