Service til boligforeninger

Service- og reparation af hvidevarer i Boligforeninger

Vi har mange aftaler med boligforeninger om at reparere deres lejeres hvidevarer på hele Fyn og i Trekantsområdet. I de større byer som Odense, Svendborg, Ringe, Middelfart, Frederica, Kolding og Vejle reparerer vi rigtig mange hvidevarer for boligselskaber. Vi kører på alle kendte mærker og har et meget stort reservedelslager, så vi hurtigt kan rykke ud. Vi har gode aftaler med leverandører af dele blandt andet ASWO, som leverer til os på daglig basis.

Vi har 11 servicemontører, der er specialister på reparation af hvidevarer. De er uddannet og har flere års erfaring.

Service Centralen SYD blev grundlagt i 1968 og er siden vokset markant. Dette betyder derfor, at vi har mange dygtige folk og ikke er udfordrede med bemanding i ferieperioder. Vi har altid folk parat til at reparerer jeres hvidevarer.

Vi kører på alle mærker, som I måtte have. Gram, Vestfrost, Gorenje, ASKO, Miele, WITT, Brandt, Blomberg, Thermex, Electrolux, AEG, BEKO, LG, Liebherrog Grundig til eksempel.

Vi forsøger konstant at udvikle os med de moderne IT muligheder. Vi har netop introduceret ON-LINE booking af servicetider til deres hvidevarer. Kunden kan således nu, hvor som helst, booke deres reapration af deres vaskemaskine, køleskab etc. uden at ringe ind til os. Det kan gøres 24-7-365 og man finder selv den tid, der passer bedst.

Vi kommer meget gerne til et personligt møde for at drøfte en attraktiv aftale med jer. Det er vigtigt at aftalen er individuel, da alle boligforeninger har forskellige behov.

Kontakt os idag ved at skrive direktør Carsten Aaby for en aftale.

Mail: carsten@servicecentralensyd.dk eller kontakt mig på mobil 2940 9250

Det vil glæde os at høre fra jer