Service til forsikringsselskaber

Service- og reparation af hvidevarer for forsikringsselskaber:

Service Centralen SYD har flere aftaler med forsikringselskaber om at udføre service- og reparation af hvidevarer for deres kunder.

Vi kører på hele Fyn og i Trekantsområdet. Vi har 11 veluddannede servicemontører der kommer i hele området hver dag

Vi kører på alle de kendte mærker som Samsung, Asko, Gorenje, Vestfrost, GRAM, Indesit, BEKO, Bosch, Siemens, Electrolux, Thermex, Witt, Brandt, Blomberg, AEG, Grundig, Miele og Panasonic.

Vi har netop udviklet vores egen on-line booking af servicetider på hvidevarer. Vores kunder kan nu hvor som helst booke deres reparation af hvidevarer, og finde netop den tid der passer bedst til dem. Det er nemt og bekvemt.

Kontakt os gerne for en lokal aftale. Skriv til direktør Carsten Aaby på mail carsten@servicecentralensyd.dk eller ring på mobil 2940 9250.

Vi har også mulighed for, at tilbyde en landsdækkende aftale igennem vor landsdækkende forening af servicepartnere nemlig DTS. (se DT-S.dk) Et stærk netværk af dygtige servicemontører. En aftale - en kontakt - et møde. Nemmere kan det ikke være. Kontakt DTS på telefon 7013 0222 og spørg efter direktør Henrik Justesen