Asko Vølund - Eksklusive hårde hvidevarer til det internationale marked

asko-logob5d1.png

 

Oprindeligt er virksomheden startet til i 1950’erne af svenske Karl-Erik Andersson, som et initiativ til at skabe en række innovative produkter til husholdningem.

Asko Vølund er i dag ejet af Gorenje, og er deres brand inden for eksklusive hvidevarer til køkken og bryggers af høj kvalitet. På disse produkter er der ikke blevet gået på kompromis med kvalitet, funktionalitet, holdbarhed eller design. Askø Vølund har mere eller mindre et komplet produktsortiment, således at de dækker alle typer af hårde hvidevarer.

Vi har i mange år serviceret produkter fra Asko Vølund. Hvis du selv vil reparere din Asko, så kan du også bestille reservedele til en god pris. Eller står altid klar på at hjælpe dig med service og reparation af Askø Vølund hårde-hvidevarer.

Service Centralen Syd er et stort team med mange års erfaring i at reparere ASKO hvidevarer. ASKO har et godt ry, så vi elsker at hjælpe dig med at reparere netop dette mærke, så du kan nyde din ASKO-enhed i mange år endnu. 

 

Reparation af ASKO? Bestil et servicebesøg

Indtast dit postnummer nedenstående og få en mand ud til at reparere dine ASKO hvidevarer. Du kan også ringe til os hvis det er bedre. Du kan booke et online servicebesøg 24/7. 

Bestil nedenstående: