Miele hvidevarer - Service, reparation & reservedele

 

Miele logo

Miele er en tysk virksomhed med et stort sortiment af high-end kvalitetsprodukter i form af hårde hvidevarer og andre produkter til hjemmet. Dette er både i form af  kogeplader, emhætter, kaffemaskiner, købe- fryseskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, støvsugere osv. Virksomheden har hovedkvarter i Gütersloh i Tyskland, og har sine rødder helt tilbage til 1899.

Miele er udvikler og optimere konstant produkterne, således forbrug af vand og strøm minimeres så meget som muligt.

Selvom Miele er meget kvalitetsorienterede, og stiller høje krav både til bæredygtighed og teknik, så går husholdningsprodukter jo i stykker af og til. Det kan være dyrt at anskaffe sig et nyt apparat, hvilket ofte gør det profitabelt at reparere den gamle maskine. Selvom et Miele produkt er over 10 gammelt kan det ofte betale sig at reparere det. Men vi giver gerne en cirka pris først.

Vi har kørt service på Miele produkter i mange år, hvilket betyder at vi hurtigt og effektivt kan løse dine problemer.

Vi har et stort lager af nye og ældre reservedele til MIELE.

 

BOOK service On-Line

Ønsker du service på dine hårde hvidevarer fra MIELE kan du med fordel klikke på den grønne knap nedenstående. Det er nemt og bekvemt og du undgår ventetider. 

Vil du bestille reservedele kan du bruge reservedelsformular som du finder under reservedele på forsiden af vores hjemmeside.

God fornøjelse

BESTIL SERVICEBESØG